Bereidingswijze
Snijd een stuk bakpapier af dat net zo breed is als de taart die u wilt decoreren hoog is en 5 mm langer dan de omtrek.
Spreid de chocola gelijkmatig over het papier uit en drapeer het rondom de taart voordat de chocola gestold is. Verwijder het papier heel voorzichtig als de chocola gestold is.
Een andere vorm ontstaat als u een patroon in de papierranden knipt. Genoeg voor een ronde taart van 20 cm doorsnee.(/ul)
Spreid de chocola gelijkmatig over het papier uit en drapeer het rondom de taart voordat de chocola gestold is. Verwijder het papier heel voorzichtig als de chocola gestold is.
Een andere vorm ontstaat als u een patroon in de papierranden knipt. Genoeg voor een ronde taart van 20 cm doorsnee.(/ul)
Vertel iets leuks over dit recept
Het kroontje geeft veel plezier aan een mooie, zelfgemaakte cake of taart. Ook leuk om als versiering te gebruiken rond een kinder-verjaardagstaart!
Ingrediƫnten
100 gram pure chocoladevlokken
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier mesje
Leuke tips
U kunt ook witte chocola op het bakpapier laten druppelen en laten stollen voordat u de pure chocola erop doet.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1019915
Homepage ID
1018575
Smaak
Z
Teller
1823
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Smelt 100 gram pure chocoladevlokken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid