Bereidingswijze
Leg folie op een bakplaat. Snijd iedere banaan in 6 stukken. Knip de ijslolliestokjes doormidden. Doe voorzichtig een half ijslolliestokje in ieder stukje banaan. Meng de chocolade en het bakvet in een hittebestendige kom. Zet het in een pan kokend water en roer tot het mengsel gesmolten en glad is. Doop de stukjes banaan een voor een in het hete chocolademengsel. Laat het teveel aan chocolade eraf druppen. Op een bord leggen en dan in de koelkast zetten tot de chocolade gestold is en tenminste 2 uur in een luchtdichte trommel in de diepvries zetten.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
3 grote bananen
9 ijslolliestokjes
100 gram pure chocolade in stukjes
20 gram plantaardig, wit bakvet
9 ijslolliestokjes
100 gram pure chocolade in stukjes
20 gram plantaardig, wit bakvet
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1019727
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
201
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid