Bereidingswijze
doe de eieren in een kom, zeef er de suiker en de cacao er over en klop met de mixer tot een licht en luchtig mengsel
klop er de in blokjes verdeelde zachte boter door en blijf kloppen tot het een zachte creme is
doe nu de koekjes en de creme aldoor om en om in een cakeblik of maak de koekjes in stukjes en roer dit door de creme en dan in de cakeblik
zet dit nu in de koelkast en laat dit opstijven
bestrooi met poedersuiker.
Snij met een warme kartelmes in plakken
2 eieren
200 gr witte basterdsuiker
50 gr cacaopoeder
150 gr zachte boter
20 tot 25 cocosbiscuitjes
poedersuiker om te bestrooien 30 min
klop er de in blokjes verdeelde zachte boter door en blijf kloppen tot het een zachte creme is
doe nu de koekjes en de creme aldoor om en om in een cakeblik of maak de koekjes in stukjes en roer dit door de creme en dan in de cakeblik
zet dit nu in de koelkast en laat dit opstijven
bestrooi met poedersuiker.
Snij met een warme kartelmes in plakken
2 eieren
200 gr witte basterdsuiker
50 gr cacaopoeder
150 gr zachte boter
20 tot 25 cocosbiscuitjes
poedersuiker om te bestrooien 30 min
Vertel iets leuks over dit recept
echt iets van vroeger
Ingrediƫnten
2 eieren
200 gr witte basterdsuiker
50 gr cacaopoeder
150 gr zachte boter
20 tot 25 cocosbiscuitjes
poedersuiker om te bestrooien 30 min
200 gr witte basterdsuiker
50 gr cacaopoeder
150 gr zachte boter
20 tot 25 cocosbiscuitjes
poedersuiker om te bestrooien 30 min
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1019286
Homepage ID
1024724
Smaak
A
Teller
581
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid