Bereidingswijze
Meng de suiker en de melk onder de eieren, leg de boterhammen een voor een in het eiermengsel zodat ze goed de vloeistof kunnen opnemen, smelt de boter in de pan en bak de boterhammen langs beide zijden goudbruin.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker ouderwets vieruurtje
Ingrediƫnten
3 eieren, oud brood wit of bruin, 2,5 dl melk, 2 eetlepels kristalsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan, diep soepbord
Leuke tips
Als je dit gerecht voor kinderen klaar maakt voorzie dan maar heel veel boterhammen, ze vinden dit heel lekker.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1018707
Homepage ID
1142774
Smaak
A
Teller
15586
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de korstjes van de boterhammen, meng de volledige eieren met een vork goed door elkaar door plat op de eieren te slagen zo maak je dat er geen eiwitslierten meer zijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid