Bereidingswijze
Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. Smelt boter in een koekenpan en bak de peren 3 minuten op laag vuur. Schenk de marsala wijn erbij en laat dit mengsel stoven voor 10 minuten. Neem de peer uit de pan en verdeel dit over 4 borden. Schep er bolletjes koffie royaal ijs op en garneer het met munt
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 handperen
150 gram boter
400 cc (ml) marsalawijn
1 pakken Hertog Koffie Royaal IJs
5 takjes munt
150 gram boter
400 cc (ml) marsalawijn
1 pakken Hertog Koffie Royaal IJs
5 takjes munt
Hulpmiddelen & keukengerei
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1017493
Homepage ID
1176884
Smaak
Z
Teller
527
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid