trotse borstjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/07/2003 - 12:35
Bereidingswijze
Verdeel dit mengsel over 4 ovenvaste kommetjes met een diameter van ca. 10 cm. en plaats ze op een bakplaat in de warme oven. Laat ze hierin 18 min. staan, tot de pudding rijst en stevig aanvoelt. Prik er met een pen aan de zijkant in: als deze er schoon uitkomt zijn de trotse borstjes gaar. Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen, zet ze daarna in de koelkast.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 eieren, 75 gr. suiker, 30 gr. bloem, 1 zakje vanillesuiker, 5 dl kwark, frambozensaus (fles) enkele frambozen.
Leuke tips
Trek een dun mesje langs de rand van de pudding om ze beter te kunnen stroten. Schenk wat saus op het midden van de bordjes en stort de pudding erop (sort er 2 en bewaar de andere 2 voor later) Druk aan de bovenkant een framboos en serveer hierbij nog wat extra frambozensaus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1015326
Homepage ID
1175551
Smaak
R
Teller
5288
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 150 graden. Klop de eieren luchtig los in een kom en voeg de helft van de suiker en alle bloem toe. Klop tot een egale massa. Roer de vanillesuiker en de kwark erdoor.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mylittlevalentine
Gelegenheid