Franse broodjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/07/2003 - 12:02
Bereidingswijze
Snijd de ham en uien in snippers; boter in de kom zacht roeren met houten lepel; roer door de boter de kaas, ham, ui, peper en kruiden; stokbrood in sneetjes van 1 cm. snijden; smeer op elk sneetje wat van het botermengsel en leg de sneetjes op de bakplaat van de oven; bak ze ongeveer 10 min.
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke broodjes voor tussendoor
Ingrediƫnten
25gr.boter; 50gr.ham; 1/2 ui; 50gr.geraspte kaas; snufje peper; 1/2 stokbrood; een mespunt provencaalse kruiden.
Hulpmiddelen & keukengerei
kom; houten lepel; plank en mes; broodmes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1015315
Homepage ID
1093614
Smaak
H
Teller
3734
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 220oC.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellyrobben
Gelegenheid