ingepakt knakworstje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/01/2003 - 16:21
Bereidingswijze
knakworstjes op het stukje bladerdeeg leggen en 2 puntjes naar het midden vouwen(even nat maken blijft het beter zitten.
De boven kant van het deeg even besmeren met ei dan gaat het mooi glimmen.
10 a 15 min inde oven en klaar is kees
Aantal personen
7.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker kinderhapje
Ingrediƫnten
blik cocktail knakwortsjes
pakje bladerdeeg.
1 eitjes
wil je wat anders dan bladerdeeg kun je ook heel goed de party crousantjes van danerol gebruiken ook dat is erg lekker.
Hulpmiddelen & keukengerei
een mesje
Leuke tips
lekker bij de patatjes

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1014397
Homepage ID
1095566
Smaak
H
Teller
2156
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bladerdeeg laten ontdooien en in 4 stukjes snijden.
Worstjes uitlaten lekken.
oven voorverwarmen op 200 gr hetelucht 180 gr
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angelina23
Gelegenheid