Bereidingswijze
knakworstjes op het stukje bladerdeeg leggen en 2 puntjes naar het midden vouwen(even nat maken blijft het beter zitten.
De boven kant van het deeg even besmeren met ei dan gaat het mooi glimmen.
10 a 15 min inde oven en klaar is kees
De boven kant van het deeg even besmeren met ei dan gaat het mooi glimmen.
10 a 15 min inde oven en klaar is kees
Aantal personen
7.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker kinderhapje
Ingrediƫnten
blik cocktail knakwortsjes
pakje bladerdeeg.
1 eitjes
wil je wat anders dan bladerdeeg kun je ook heel goed de party crousantjes van danerol gebruiken ook dat is erg lekker.
pakje bladerdeeg.
1 eitjes
wil je wat anders dan bladerdeeg kun je ook heel goed de party crousantjes van danerol gebruiken ook dat is erg lekker.
Hulpmiddelen & keukengerei
een mesje
Leuke tips
lekker bij de patatjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1014397
Homepage ID
1095566
Smaak
H
Teller
2156
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bladerdeeg laten ontdooien en in 4 stukjes snijden.
Worstjes uitlaten lekken.
oven voorverwarmen op 200 gr hetelucht 180 gr
Worstjes uitlaten lekken.
oven voorverwarmen op 200 gr hetelucht 180 gr
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid