zalm in bladerdeeg

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/27/2002 - 18:23
Bereidingswijze
Bladerdeeg nat sprenkelen. op aanrecht zetten. vier blaadjes spinazie op de bladerdeeg, daarna de zalm daarna het plakje kaas en dan de kruidenkaas en als laatste het tweede plakje bladerdeeg erbovenop(eerst natsprenkelen). De bladerdeeg tegen mekaar dicht duwen. In de oven afbakken totdat het bladerdeeg goudbruin is.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk gezond en sexy
Ingrediƫnten
per persoon: 100 gram zalm, 4 blaadjes verse spinazie, 2plakjes bladerdeeg, 1 plakje kaas, kruidenboter.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Leuke tips
Met een frisse fruitige salade, bijvoorbeeld komkommer mandareen met een zoete magere dressing.

Wijn: Roze of zoete witte wijn (Riesling, Tokay of Canei)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1013643
Homepage ID
1034180
Smaak
H
Teller
3600
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de spinazie gaar koken. de zalm in een pan per kant een minuut gaar bakken in olijfolie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chantalernestina
Gelegenheid