Bereidingswijze
met kleine ijsboletjestang of lepel van beslag ronde beignets vormen en deze in hete frituurolie (180 C) in 3 minuten lichtbruin frituren. Takjes peterselie frituren en erbij serveren.
Vertel iets leuks over dit recept
20 stuks
Ingrediƫnten
Rijstijd: 30 minuten
1/2 pak oliebollenmix
2 dl lauw water
125 gr gepelde gekookte garnalen
40 gr geraspte jonge kaas
2 eetl. fijngesneden bieslook
2 eetl. fijngesneden peterselie
zout en peper
1/2 pak oliebollenmix
2 dl lauw water
125 gr gepelde gekookte garnalen
40 gr geraspte jonge kaas
2 eetl. fijngesneden bieslook
2 eetl. fijngesneden peterselie
zout en peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1012715
Homepage ID
1081713
Smaak
H
Teller
483
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Garnalen in stukjes snijden en met overige ingredienten mengen. Kom afgedekt met vochtige doek op warme plaats ca. 30 minuten laten rijzen.
5 minuten voor begin frituren de pan aanzetten om te verhitten.
5 minuten voor begin frituren de pan aanzetten om te verhitten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid