Bereidingswijze
1. Kleur de creme au beurre met de kleurstof tot hij helderblauw is en besmeer de taart ermee. Druk rondom langs de rand Smarties.
2. Knip met een scherpe schaar cijfers uit het platte snoepgoed en leg die op de taart.
3. Vorm wijzers van de winegumsleutels. Leg het veelkleurige chocoladeflikje in het midden.
2. Knip met een scherpe schaar cijfers uit het platte snoepgoed en leg die op de taart.
3. Vorm wijzers van de winegumsleutels. Leg het veelkleurige chocoladeflikje in het midden.
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk voor oud en nieuw of een (kinder-)verjaardag
Ingrediƫnten
Taartbodem van 20 x 20 cm (*1 zie recept hieronder)
1 portie creme au beurre (*2 zie recept hieronder)
Blauwe levensmiddelen kleurstof
veel smarties
groot, plat snoepgoed
2 verschillende gekleurde winegumsleutels
1 veelkleurig chocoladeflikje
1 portie creme au beurre (*2 zie recept hieronder)
Blauwe levensmiddelen kleurstof
veel smarties
groot, plat snoepgoed
2 verschillende gekleurde winegumsleutels
1 veelkleurig chocoladeflikje
Hulpmiddelen & keukengerei
*1 Voor 1 taartbodem
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 20 minuten
Ingredienten:
3 eieren, gescheiden
3 koppen basterdsuiker
1 kop zelfrijzend bakmeel, gezeefd
60 gr chocolade, gesmolten
3 eetl water
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Vet een springvorm van ca. 20 cm doorsnee in en bestuif die met bloem.
Klop de eiwitten stijf in een droge kom.
Roer de suiker erdoor tot een dikke gladde massa ontstaat.
2. Klop de eierdooiers erdoor.
Schep het meel erdoor en daarna de chocolade en het water.
3. Giet het deeg in de springvorm en bak de taart in 15 - 20 minuten.
Af laten koelen op een taartrooster.
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 20 minuten
Ingredienten:
3 eieren, gescheiden
3 koppen basterdsuiker
1 kop zelfrijzend bakmeel, gezeefd
60 gr chocolade, gesmolten
3 eetl water
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Vet een springvorm van ca. 20 cm doorsnee in en bestuif die met bloem.
Klop de eiwitten stijf in een droge kom.
Roer de suiker erdoor tot een dikke gladde massa ontstaat.
2. Klop de eierdooiers erdoor.
Schep het meel erdoor en daarna de chocolade en het water.
3. Giet het deeg in de springvorm en bak de taart in 15 - 20 minuten.
Af laten koelen op een taartrooster.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1012504
Homepage ID
302006
Smaak
Z
Teller
1943
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
*2 Creme Au Beurre
Smakelijke versiering op (zelfgebakken) taarten.
Ingredienten:
125 gr boter
1,5 kop gezeefde poedersuiker
evt sappen en/of kleurstoffen toevoegen.
Bereidingswijze:
Klop de boter tot een romige massa en voeg geleidelijk
de poedersuiker toe. Kloppen tot een gladde substantie
ontstaat. Voeg kleur en smaak toe dmv chocolade,
sinaasappel- of citroensap of kleurstoffen.
Smakelijke versiering op (zelfgebakken) taarten.
Ingredienten:
125 gr boter
1,5 kop gezeefde poedersuiker
evt sappen en/of kleurstoffen toevoegen.
Bereidingswijze:
Klop de boter tot een romige massa en voeg geleidelijk
de poedersuiker toe. Kloppen tot een gladde substantie
ontstaat. Voeg kleur en smaak toe dmv chocolade,
sinaasappel- of citroensap of kleurstoffen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid