rode-wijnsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/14/2002 - 21:58
Bereidingswijze
de rode wijn met het water,de kaneel,de anij,de citroenschil en de suiker aan de kook brengen,de maizena oplossen in koude vloeistof en aan de rode wijn toevoegen.de saus op laten koken.neem de pan van het vuur,roer het citroensap door de saus.lauw opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bij pudding
Ingrediƫnten
3/8 liter rode wijn-1/8 liter water-1 stuk van een kanneelstokje-1 steranijs-citroenschil-3 eetl. suiker-2 afgestreken eetl.maizena-het sap van 1 citroen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1012355
Homepage ID
1088915
Smaak
Z
Teller
927
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sibel01
Gelegenheid