Bereidingswijze
De kippelever samen met de reepjes gesneden paprika om en om bakken in zonnebloemolie, knoflook uit de lnijper en in reepjes gesneden chorizo erbij doen goed omscheppen en blussen met bier,peper en zout toevoegen en garneren mt fin gehakte uitjes ,serveetr hierbij warme toast of stokbrood, en drink een gekoelde piraten bier.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
300 gr,kippelever,150gr chorizoworst,1 halve rode paprika 2 tenen knoflook, 4eetl.zonnebloemolie een half flesje van 33cl,piraat bier,1 halve el.fijngehakte uitjes.peper uit de molen en zout naar smaak.
Leuke tips
piraten bier
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1011387
Homepage ID
938384
Smaak
H
Teller
681
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid