Bereidingswijze
Roerbak het vlees en de groenten in zonnebloemolie.
Maak alles op smaak met kruiden en bind het mengsel met wat maizena.
Laat het mengsel koud worden
Snijd de loempiavellen in vieren en vul ze.
Vouw ze dicht in de vorm van een enveloppe, plak ze met eiwit vast en frituur ze. Gedurende 4 minuten op 180 graden.
Maak alles op smaak met kruiden en bind het mengsel met wat maizena.
Laat het mengsel koud worden
Snijd de loempiavellen in vieren en vul ze.
Vouw ze dicht in de vorm van een enveloppe, plak ze met eiwit vast en frituur ze. Gedurende 4 minuten op 180 graden.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
recept voor 48 stuks (12 personen)
Ingrediƫnten
zonnebloemolie om te bakken
12 loempiavellen
100 gram champignons
75 gram wortel
150 gram tauge
100 gram ui
75 gram gekookte ham
100 gram kipfilet
suiker
sojasaus
sherry
sesamolie
ketjap
sambal
zout
peper
paprikapoeder
maizena
eiwit
12 loempiavellen
100 gram champignons
75 gram wortel
150 gram tauge
100 gram ui
75 gram gekookte ham
100 gram kipfilet
suiker
sojasaus
sherry
sesamolie
ketjap
sambal
zout
peper
paprikapoeder
maizena
eiwit
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1011183
Homepage ID
1010104
Smaak
H
Teller
5072
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt al het vlees in kleine stukjes of reepjes.
Meng het vlees met de suiker, sojasaus, sherry en sesamolie.
Laat het vlees hierin tenminste 10 minuten marineren.
Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes of reepjes.
Snijd de tauge niet klein.
Meng het vlees met de suiker, sojasaus, sherry en sesamolie.
Laat het vlees hierin tenminste 10 minuten marineren.
Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes of reepjes.
Snijd de tauge niet klein.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid