Mini loempia's

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/05/2002 - 12:19
Bereidingswijze
Roerbak het vlees en de groenten in zonnebloemolie.

Maak alles op smaak met kruiden en bind het mengsel met wat maizena.

Laat het mengsel koud worden

Snijd de loempiavellen in vieren en vul ze.

Vouw ze dicht in de vorm van een enveloppe, plak ze met eiwit vast en frituur ze. Gedurende 4 minuten op 180 graden.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
recept voor 48 stuks (12 personen)
Ingrediƫnten
zonnebloemolie om te bakken

12 loempiavellen

100 gram champignons

75 gram wortel

150 gram tauge

100 gram ui

75 gram gekookte ham

100 gram kipfilet

suiker

sojasaus

sherry

sesamolie

ketjap

sambal

zout

peper

paprikapoeder

maizena

eiwit
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1011183
Homepage ID
1010104
Smaak
H
Teller
5072
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt al het vlees in kleine stukjes of reepjes.

Meng het vlees met de suiker, sojasaus, sherry en sesamolie.

Laat het vlees hierin tenminste 10 minuten marineren.

Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes of reepjes.

Snijd de tauge niet klein.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
malina
Gelegenheid