Bereidingswijze
Centraal het potje kaviaar op een schaaltje ijsblokjes
-er omheen garneren met de ei en citroenpartjes
-langst de rand de zalmrolletjes met opgespoten mierikswortelroom; steurrollen
-dakpansgewijs de tong plakjes leggen en de madera blokjes erover verdelen
-hamrolletjes en stukjes paling
-tussen de paling steeds roerei leggen
-alles versieren met peterselie
-er omheen garneren met de ei en citroenpartjes
-langst de rand de zalmrolletjes met opgespoten mierikswortelroom; steurrollen
-dakpansgewijs de tong plakjes leggen en de madera blokjes erover verdelen
-hamrolletjes en stukjes paling
-tussen de paling steeds roerei leggen
-alles versieren met peterselie
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Luxueus ontbijten voor 4 personen; waarom niet?
Ingrediƫnten
-maderagelei (zie op mijn page)
-mierikwortelroom
-mayonaise
-roereieren
Verder:
-100 g Deense rode kaviaar
-100 g gerookte zalm
-100 g steur
-250 g gerookte paling
-4 plakken magere gekookte ham
-12 aspergepunten uit blik
-2 hardgekookte eieren
-2 citroenen
-100 g gerookte ossetong
-peterselie
-2 flessen goed gekoelde sekt
-stokbrood
-toost en boter
-mierikwortelroom
-mayonaise
-roereieren
Verder:
-100 g Deense rode kaviaar
-100 g gerookte zalm
-100 g steur
-250 g gerookte paling
-4 plakken magere gekookte ham
-12 aspergepunten uit blik
-2 hardgekookte eieren
-2 citroenen
-100 g gerookte ossetong
-peterselie
-2 flessen goed gekoelde sekt
-stokbrood
-toost en boter
Leuke tips
Garneren en stokbrood en toost met boter
Geef er koude (sec) sekt of champagne bij die droog is
Geef er koude (sec) sekt of champagne bij die droog is
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1011122
Homepage ID
1090993
Smaak
H
Teller
2504
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-neem een mooie schaal en bedek deze met wat mooie slablaadjes
-doe de namaak kaviaar in een mooi potje en zet dit centraal op de schaal
-zalm en steur oprollen tot rolletjes
-paling in stukjes van 4 cm snijden(ontdoen van vel en graat)
-de plakjes ham oprollen en er de aspergepuntjes in verwerken
-de gepelde eieren en citroenen in parten snijden
-
-
-doe de namaak kaviaar in een mooi potje en zet dit centraal op de schaal
-zalm en steur oprollen tot rolletjes
-paling in stukjes van 4 cm snijden(ontdoen van vel en graat)
-de plakjes ham oprollen en er de aspergepuntjes in verwerken
-de gepelde eieren en citroenen in parten snijden
-
-
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid