Bereidingswijze
Marjolein wassen en de blaadjes van de steeltjes plukken. Prik aan een cocktail-prikker achtereenvolgens: een stukje lente-ui, een appelschijfje, een blaadje marjolein en als laatste een stukje kipfilet.
Aantal personen
18.00
Vertel iets leuks over dit recept
hapje voor kinderen
Ingrediƫnten
2-3 lenteuitjes, 200 gr kipfilet, 1-2 el olie, zout en peper, 1 appel, 1-2 el citroensap, 1 el suiker, 3-4 steeltjes marjolein, 18 cocktail-prikkers.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1010470
Homepage ID
48240
Smaak
N
Teller
375
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Lente-uitjes wassen en in 18 stukjes snijden. kipfilet droogdeppen en in 18 stukken snijden. Olie verwarmen, lente-uitjes kort roerbakken, uit de pan nemen. Kipfilet rondom gaar bakken indezelfde olie. met zout en peper op smaak brengen. Uit de pan nemen en laten afkoelen.
Appel wassen, klokhuisverwijderen en in 18 dunne schijfjes snijden. Citroensap, 4-5 el water en suiker opkoken. Appelschijfjes daarin met deksel 1-2 laten sudderen. Uit laten lekken
Appel wassen, klokhuisverwijderen en in 18 dunne schijfjes snijden. Citroensap, 4-5 el water en suiker opkoken. Appelschijfjes daarin met deksel 1-2 laten sudderen. Uit laten lekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid