Bereidingswijze
pel de ui en snipper hem heel Fijn.
Doe de uisnippers met het gehakt in de kom ,
en voeg wat peper en zout toe.
Voeg nog wat extra smaakgevers toe,
Bijvoorbeeld:* 50 tot 100 g geraspe kaas *
* 1 eetl.zoet zuur
* 1 of 2 theel.mosterd *
Kneed alles door elkaar, en vorm 4 platte hamburgers van gehakt.
Leg de hamburger onder de gril.
Bestrijk ze met olie.
Grileer de hamburgers 5 minuten op een hoge stand.
Draai ze om om,bestrijk de andere kant met olie en grileer ze nog 5 minuten .
Doe de uisnippers met het gehakt in de kom ,
en voeg wat peper en zout toe.
Voeg nog wat extra smaakgevers toe,
Bijvoorbeeld:* 50 tot 100 g geraspe kaas *
* 1 eetl.zoet zuur
* 1 of 2 theel.mosterd *
Kneed alles door elkaar, en vorm 4 platte hamburgers van gehakt.
Leg de hamburger onder de gril.
Bestrijk ze met olie.
Grileer de hamburgers 5 minuten op een hoge stand.
Draai ze om om,bestrijk de andere kant met olie en grileer ze nog 5 minuten .
Vertel iets leuks over dit recept
De huisburger is een lekkere vleesburger!
Ingrediƫnten
5oo g rundergehakt *
1 kleine ui *
peper en zout *
2 eetl.plantaardige oli *
1 kleine ui *
peper en zout *
2 eetl.plantaardige oli *
Hulpmiddelen & keukengerei
scherp mes*
snijplank *
kom *
lepel *
kwastje om in te vetten *
grillpan *
snijplank *
kom *
lepel *
kwastje om in te vetten *
grillpan *
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1010361
Homepage ID
833856
Smaak
A
Teller
536
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid