geflambeerde bananen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/25/2002 - 17:19
Bereidingswijze
zeef de bloem boven een kom,maak een kuiltje in het midden en begin vandaar te roeren,eerst het ei en het zout erdoor,dan de kokosmelk.30 gr.boter smelten en erdoor roeren. pel de babanen,verhit de olie in de koekepan.wentel de bananen door het beslag en bak ze aan beide zijden 5 min.ver warm de rum.doe de bananen op een serveerschaal en dan de rum erover doen en meteen aansteken,daarna meteen serveren
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bijgerecht bij pittige dingen
Ingrediƫnten
75 gr. bloem,1 ei, 1 mespuntje zout,2 dec.ltr kokosmelk30 gr. margarine,2dec olie 75 gr.4 niet al te rijpe bananen, 1 glas rum,50gr. poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
zeef ,kom,pannen
Leuke tips
lekker als nagerecht,maar ook als bijgerecht bij een rijsttafel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Antiliaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1009771
Homepage ID
1135175
Smaak
Z
Teller
1619
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elmarelmar2
Gelegenheid