Bereidingswijze
Schik het bladerdeeg in een vorm. Smelt de chocolade met de fama. Klop de eierdooiers met de helft van de suiker en de eiwitten met de andere helft van de suiker. Meng de chocolademengeling met de geklopte dooiers en voeg daarna voorzichtig het eiwit toe. Stort het geheel op het bladerdeeg en bak gedurende 40 minuten op 170 graden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 vel bladerdeeg van 22 cm doorsnede,
150 gr chocolade,
150 gr fama,
150 gr bloemsuiker,
5 eierdooiers,
3 eiwitten.
150 gr chocolade,
150 gr fama,
150 gr bloemsuiker,
5 eierdooiers,
3 eiwitten.
Leuke tips
Bestrooien met cacaopoeder.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1009432
Homepage ID
1003599
Smaak
Z
Teller
469
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid