Bereidingswijze
- ovenschotel inboteren en een beetje water ingieten
- boter mals maken en mengen met de suiker en het kaneel
- appels wassen en afdrogen
- klokhuis verwijderen met appelboor
- appels in 2 snijden
- holte opvullen met het mengsel
- appels in vuurvaste schotel brengen
- klontje boter op iedere appel leggen
- appels 20 a 30 ? in een voorverwarmde oven brengen op 150?C
- boter mals maken en mengen met de suiker en het kaneel
- appels wassen en afdrogen
- klokhuis verwijderen met appelboor
- appels in 2 snijden
- holte opvullen met het mengsel
- appels in vuurvaste schotel brengen
- klontje boter op iedere appel leggen
- appels 20 a 30 ? in een voorverwarmde oven brengen op 150?C
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere warme appeltjes, mmm
Ingrediƫnten
- klontjes boter
- 20 gr boter
- 2 lepels bruine suiker
- kaneel
- 4 appels
- 20 gr boter
- 2 lepels bruine suiker
- kaneel
- 4 appels
Hulpmiddelen & keukengerei
Een appelboor, een vuurvaste schotel.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1008153
Homepage ID
1166295
Smaak
H
Teller
329
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 150?C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid