ontbijtspek:
bak twee plakjes mager ontbijtspek knapperig en goudbruin. Hak ze tot kruim en voeg ze toe bij de vulling.
Mexicaans:
Meng er 1 theelepel chilisaus en wat kleine stukjes (geschilde) tomaat doorheen.
Garnalenvulling:
dooiermengsel met gehakte garnalen en een stengel bleekselderij mixen.
komkommer-dille vulling:
1/4 theelepel gedroogde dille, theelepel appelazijn en 4 eetlepels gehakte komkommer erdoorheen gooien.
Pizzavulling:
1/2 theelepel oregano, snufje knoflookpoeder & twee theelepels tomatenketchup of -puree erdoorheen.
Olijfvulling:
3 gehakte, gevulde olijven en een theelepel franse mosterd erdoorheen.
a la Jerney:
ketchup, curry en kerriepoeder bijvoegen.
hardgekookte eieren
Mayonaise
Peper en zout
pel de eieren, snijd ze doormidden. Haal de dooiers eruit en wrijf ze in een kom fijn. Voeg de mayo, zout en peper toe.