gevulde eieren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/13/2002 - 12:23
Bereidingswijze
Variaties:


ontbijtspek:

bak twee plakjes mager ontbijtspek knapperig en goudbruin. Hak ze tot kruim en voeg ze toe bij de vulling.


Mexicaans:

Meng er 1 theelepel chilisaus en wat kleine stukjes (geschilde) tomaat doorheen.


Garnalenvulling:

dooiermengsel met gehakte garnalen en een stengel bleekselderij mixen.


komkommer-dille vulling:

1/4 theelepel gedroogde dille, theelepel appelazijn en 4 eetlepels gehakte komkommer erdoorheen gooien.


Pizzavulling:

1/2 theelepel oregano, snufje knoflookpoeder & twee theelepels tomatenketchup of -puree erdoorheen.


Olijfvulling:

3 gehakte, gevulde olijven en een theelepel franse mosterd erdoorheen.


a la Jerney:

ketchup, curry en kerriepoeder bijvoegen.

Vertel iets leuks over dit recept
met verschillende vullingen.
Ingrediƫnten
basisrecept:

hardgekookte eieren

Mayonaise

Peper en zout

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1007730
Homepage ID
1030458
Smaak
A
Teller
1895
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Basisrecept:


pel de eieren, snijd ze doormidden. Haal de dooiers eruit en wrijf ze in een kom fijn. Voeg de mayo, zout en peper toe.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jerneyt
Gelegenheid