Bereidingswijze
Kluts in een kom de eieren en roer beetje bij betje de suiker erdoor, tot zich een kleverige substantie heeft gevormd. Roer hier beetje bij beetje de bloem door.
Zet nu de oven aan. Vet 6 custardvormpjes in en bestuif ze licht met wat suiker. Giet in deze vormpjes gelijkmatig de pudding en zet ze in een warme oven. Ze zijn in ongeveer 20 minuten gaar.
Giet dan onmiddelijk op elk puddingje 2 eetlepels rum en laat ze daarna afkoelen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
*hik*
Ingrediƫnten
4 eieren
1/2 kop suiker
1 kop gezeefde bloem
12 eetlepels rum
1/2 kop suiker
1 kop gezeefde bloem
12 eetlepels rum
Hulpmiddelen & keukengerei
custardvormpjes, keukenmachine
Leuke tips
Serveer de puddinkjes bij voorkeur niet eerder dan de volgende dag.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1007727
Homepage ID
49821
Smaak
A
Teller
531
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid