Chocolade-schaaftruffels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/13/2002 - 00:47
Bereidingswijze
Rasp de chocolade fijn.
Klop in een kom de boter met de poedersuiker schuimig, klop de mascarpone- room erbij en roer er 175 gram geraspte chocolade en het cacaopoeder bij.
Vorm de stevige massa tot ovaaltjes en wentel die door de rest van het schaafsel.
Ingrediƫnten
250 g pure chocola
50 g boter
50 g poedersuiker
50 g mascarponeroom
175 g geraspte pure chocola
40 g cacaopoeder
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1007659
Homepage ID
1070701
Smaak
A
Teller
208
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lekkerkoken1
Gelegenheid