Bereidingswijze
Rasp de chocolade fijn.
Klop in een kom de boter met de poedersuiker schuimig, klop de mascarpone- room erbij en roer er 175 gram geraspte chocolade en het cacaopoeder bij.
Vorm de stevige massa tot ovaaltjes en wentel die door de rest van het schaafsel.
Klop in een kom de boter met de poedersuiker schuimig, klop de mascarpone- room erbij en roer er 175 gram geraspte chocolade en het cacaopoeder bij.
Vorm de stevige massa tot ovaaltjes en wentel die door de rest van het schaafsel.
Ingrediƫnten
250 g pure chocola
50 g boter
50 g poedersuiker
50 g mascarponeroom
175 g geraspte pure chocola
40 g cacaopoeder
50 g boter
50 g poedersuiker
50 g mascarponeroom
175 g geraspte pure chocola
40 g cacaopoeder
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1007659
Homepage ID
1070701
Smaak
A
Teller
208
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid