snert

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/05/2002 - 13:59
Bereidingswijze
Zet 3 liter water met zout,erwten en spek op.Laat 1 uur zachtjes koken.Voeg de aardappelen,uien en prei,soepgroente toe.Nog 45 min laten koken.Haal de spek eruit en pureer alle ingredienten fijn,spek en worst er in en nog 15 min laten sudderen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr spliterwten*1 pakje honing groentsoep*1 prei*2 middelgrote uien*5a6 gekookte aardappelen*zout*250a300 gr versdoorregenspek*1 rookworst*roggebrood.
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Leuke tips
Het is het lekkerste om de snert pas de volgende dag te eten.
Het spek op roggebrood er apart bij doen.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1005947
Homepage ID
1075122
Smaak
N
Teller
3240
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De spliterwten voorweken(1 uur)De uien en prei en aardappelen in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annie0710
Gelegenheid