Bereidingswijze
Meng de uitgelekte zalm en uitgelekte ananas in een schaal. Doe de slagroom er zonder te kloppen bij, eieren erbij (even goed
doorroeren) wat tijm (niet te veel,
overheerst gauw) en de kaas er over heen.
Oven voorverwarmen op 250gr. bakblik of
schaal invetten, aan de zijkanten
bladerdeeg, vulsel erin doen, daarna
wederom bladerdeeg er boven op. Geen
bladerdeeg aan de onderkant. Ongeveer 3
kwartier in de oven, totdat de bladerdeeg
goed bruin is.
doorroeren) wat tijm (niet te veel,
overheerst gauw) en de kaas er over heen.
Oven voorverwarmen op 250gr. bakblik of
schaal invetten, aan de zijkanten
bladerdeeg, vulsel erin doen, daarna
wederom bladerdeeg er boven op. Geen
bladerdeeg aan de onderkant. Ongeveer 3
kwartier in de oven, totdat de bladerdeeg
goed bruin is.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
zalmtaart
Ingrediƫnten
pakje diepvries bladerdeeg, blikje zalm, blikje ananas, 1/8 liter slagroom, 3 eieren, tijm, 2 ons geraspte kaas.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
9469
Homepage ID
1140
Smaak
N
Teller
2355
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht