Bereidingswijze
Laat de doperwten goed uitlekken. Snijd de kaas in kleine dobbelsteentjes. Vermeng de sour cream met zout, peper en het fijn gesneden uitje. Schep de doperwten en de kaas door de saus en zet de salade een uur in de koelkast. Schep hem nogmaals door en serveer de zomersalade op een met slabladeren belegde schaal. Garneer met gepelde en in plakjes gesneden ei en de peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
met wat erwtjes en sour cream kom je een heel eind.
Ingrediƫnten
1/2 blik doperwten
100 gram jonge kaas
1 klein bekertje sour cream
zout
vers gemalen peper
1/2 ui
een paar verse slabladeren
1 hard gekookt ei
1 eetlepel fijngehakte peterselie
100 gram jonge kaas
1 klein bekertje sour cream
zout
vers gemalen peper
1/2 ui
een paar verse slabladeren
1 hard gekookt ei
1 eetlepel fijngehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
lekker met gebakken aardappelen en karbonades
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
53813
Homepage ID
1304
Smaak
N
Teller
971
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht