Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 180 graden. Appelschijfjes over vormpjes verdelen en met kaneel bestrooien. Ei en eidooiers met suiker in ongeveer 5 minuten dik en schuimig kloppen. Melk en slankroom erbij schenken. Mengsel over appel in vormpjes schenken. Poedersuiker erover strooien. Appelpotjes in midden van de over in 20 minuten lichtbruin bakken. Warm of koud serveren.
Kcal per potje: 350
Kcal per potje: 350
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker winters nagerecht
Ingrediƫnten
1 grote handappel, geschild en in dunne schijfjes
? tl kaneelpoeder
1 ei
2 eidooiers
25 gr suiker
? dl melk
1 dl slankroom
2 el poedersuiker
? tl kaneelpoeder
1 ei
2 eidooiers
25 gr suiker
? dl melk
1 dl slankroom
2 el poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
2 souffle potjes van 8 cm doorsnede
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
52608
Homepage ID
1584
Smaak
Z
Teller
3583
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht