Bereidingswijze
Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en pel ze. Verhit de boter, snipper de prei klein en fruit deze met het kerriepoeder in de hete boter. Voeg de bloem toe, roer deze goed over
de bodem van de pan en voeg al roerende de bouillon toe. Was en snijd de champignons en
de paprika en doe deze bij de ragout.
Schil de appels en snijd ze in blokjes en voeg deze samen met de in stukjes gesneden eieren en de rozijnen toe.
de bodem van de pan en voeg al roerende de bouillon toe. Was en snijd de champignons en
de paprika en doe deze bij de ragout.
Schil de appels en snijd ze in blokjes en voeg deze samen met de in stukjes gesneden eieren en de rozijnen toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een vegatarisch gerecht
Ingrediƫnten
6 eieren, 45 gram boter, 40 gram bloem, 1 prei, 1 eetlepel kerriepoeder, 6 dl groentebouillon, 100 gram champignons, 1 rode
paprika, 2 appels, 2 eetlepels rozijnen, bieslook, peterselie.
paprika, 2 appels, 2 eetlepels rozijnen, bieslook, peterselie.
Leuke tips
Garneer voor het serveren met royaal fijngeknipte bieslook en peterselie. Serveren met droge rijst of bij de lunch in een pasteibakje.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
50921
Homepage ID
1140
Smaak
N
Teller
1078
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht