Perenspaghetti

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/25/1998 - 10:10
Bereidingswijze
Spaghetti gaar koken. Laat de room en kerrie in een pannetje warm worden. Voeg peterselie en de kaas toe. Schil de peren, haal het klokhuis eruit en snijd ze in plakjes. Doe de spaghetti in een ingevette ovenschaal, leg de peren dakpansgewijs erop. Giet de saus erover en bestrooi met wat pijnboompitten. Laat het gerecht zo'n 10 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven gaar worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaghetti met peren in plaats van vlees.
Ingrediƫnten
350 gr volkoren spaghetti, bosje peterselie fijngesneden, ca. 6 zachte handperen, 4 dl slankroom, 2 theel kerrie, 300 gr geraspte pitte kaas, pijnboompitten.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
50439
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
3069
Waardering aantal
3
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
78
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie