Kaasfondue Met Champigons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/24/1998 - 15:12
Bereidingswijze
zie voorbereiding.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een hollands/frans kaasfondue met champigons. Voor een vegetarische versie: ham weglaten.
Ingrediƫnten
250 gr. kernhem kaas
250 gr. grbelegen kaas
2 eetl. bloem
2 eetl. roomboter
1 doosje champignons
ca. 4 dl bouillon
ca. 150 gr. ham in snippers
glaasje sherry
cupje creme fraiche
peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
pannen en pollepel.
Leuke tips
zie voorbereiding.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
48511
Homepage ID
1594
Smaak
N
Teller
1331
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
champigons schoonmaken en in partjes snijden. In bouillon koken. "routje" maken van bloem met boter en bouillon. Beide kazen in smelten, champignons, ham, sherry en creme fraiche toevoegen. Als garnering de peterselie fijngesneden over de fondue. Serveren met brood. Prima buffetgerecht.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ariadnevogel