Bereidingswijze
Breng de melk met de slagroom en bouillonpoeder aan de kook. Voeg al roerend zoveel allesbinder toe dat de saus dik wordt (circa vier eetlepels). Voeg de mosterd, een snufje zout, een snufje peper, de mosselen en de kervel toe. Verwarm de pasteibakjes 10 minuten in een hete oven (220 graden Celsius). Zet de pasteibakjes op 4 borden en schep de saus erin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht met mosselen
Ingrediƫnten
1 1/2 dl melk, 1/2 dl slagroom, 1 eetlepel kruidenbouillonpoeder, allesbinder, mespunt mosterd, zout, peper, 200 gram gekookte mosselen, 3 eetlepels fijngehakte kervel, 4 pasteibakjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
47788
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
423
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht