Mosselen Met Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/24/1998 - 10:45
Bereidingswijze
Verhit de boter in een pan en fruit hierin de fijngehakte shalotjes. Doe de schoongemaakte en in dunne plakjes gesneden champignons erbij en fruit ze enekele minuten mee. Ontvel intussen de tomaten, druk het zaad eruit en snij het vruchtvlees in kleine stukken. Doe de tomaat bij het champignonmengsel. Pers het teentje knoflook boven het mengsel en breng op smaak met de paprikapoeder, tijm, peper en zout. Laat dit mengsel tien minuten zachtjes pruttelen. Doe vervolgens de mosselen bij het mengsel in de pan en warm het gerecht goed door. Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met de peterselie en besprenkel het met enekele druppels citroensap.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht voor twee personen
Ingrediƫnten
50 gram boter, 2 sjalotjes, 150 gram champignons, 1 teentje knoflook, 2 vleestomaten, 1/2 theelepel parikapoeder, mespuntje tijm, peper en zout, 250 gram gekookte mosselen, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, citroensap.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
47547
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
1327
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie