Bereidingswijze
Snij de tomaten in kleine partjes, de ui in ringen en de olijven doormidden. Hak de ansjovis heel fijn en meng deze met de halvanaise, het citroensap en twee eetlepels water. Verdeel de slade, de tomaat, de ui, de mosselen, de olijven en de dressing over vier borden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een voorgerecht voor vier personen
Ingrediƫnten
2 tomaten, 1 ui, 12 gevulde olijven, 4 ansjovisfilets (blikje), 4 eetlepels mayonaise, 1 1/2 eetlepel citroensap, 200 gram gekookte mosselen en 100 gram gemengde salade.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
46583
Homepage ID
1140
Smaak
Q
Teller
882
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht