Thais Rundvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/22/1998 - 19:42
Bereidingswijze
-snij de ui in ringen en de knoflook fijn
-verhit een beetje olie in de pan
-peper en zout het vlees
-fruit de ui en de knoflook aan voeg daarna een kleine eetlepel currypasta toe (let op spat)
-bak het vlees rondom bruin
-draai het vuur laag, voeg 2 eetl vissaus toe,1/2 eetl basterd, 4 eetl kokoscreme, 3 dl heet water
-laat dit ongeveer 3 uur sudderen
-kook de rijst in groentenbouillon
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
pikant vleesgerecht
Ingrediƫnten
2 runderlappen
rode curry pasta
kokoscreme
ui
knoflook
thaise vissaus
bruine basterd
pandan rijst
groentenbouillonblokje
gemengde salade
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
snij plank
klein mesje
Leuke tips
serveren met een gemengde salade en de geurige rijst
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
45619
Homepage ID
1550
Smaak
P
Teller
6003
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angelique