Bereidingswijze
-snij de ui in ringen en de knoflook fijn
-verhit een beetje olie in de pan
-peper en zout het vlees
-fruit de ui en de knoflook aan voeg daarna een kleine eetlepel currypasta toe (let op spat)
-bak het vlees rondom bruin
-draai het vuur laag, voeg 2 eetl vissaus toe,1/2 eetl basterd, 4 eetl kokoscreme, 3 dl heet water
-laat dit ongeveer 3 uur sudderen
-kook de rijst in groentenbouillon
-verhit een beetje olie in de pan
-peper en zout het vlees
-fruit de ui en de knoflook aan voeg daarna een kleine eetlepel currypasta toe (let op spat)
-bak het vlees rondom bruin
-draai het vuur laag, voeg 2 eetl vissaus toe,1/2 eetl basterd, 4 eetl kokoscreme, 3 dl heet water
-laat dit ongeveer 3 uur sudderen
-kook de rijst in groentenbouillon
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
pikant vleesgerecht
Ingrediƫnten
2 runderlappen
rode curry pasta
kokoscreme
ui
knoflook
thaise vissaus
bruine basterd
pandan rijst
groentenbouillonblokje
gemengde salade
rode curry pasta
kokoscreme
ui
knoflook
thaise vissaus
bruine basterd
pandan rijst
groentenbouillonblokje
gemengde salade
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
snij plank
klein mesje
snij plank
klein mesje
Leuke tips
serveren met een gemengde salade en de geurige rijst
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
45619
Homepage ID
1550
Smaak
P
Teller
6003
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht