Kip Ala Manolo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/22/1998 - 11:46
Bereidingswijze
snij paprika en knoflook in stukken en laat die langzaam in een beetje olijfolie bakken
na ongeveer 10 minuten -de paprika mag best een beetje kleuren- ui toevoegen
Bak vervolgens de kippebouten snel rondom bruin
Voeg zoveel bouillon toe als nhodig voor het koken van de rijst
breng het geheel aan de kook en voeg de rijst toe
Vuur temperen en langzaam gaar laten worden
Als de rijst klaar is -mag best ala rissotto- kan het opgediend worden
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
eenvoudig maar heerlijk kipgerecht
Ingrediƫnten
4 Kippebouten
rijst(geen snelkook)
paprika
ui
knoflook
(kippe-)bouillon
spaanse peper
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
drink hier een jonge frisse spaanse wijn bij;denk daarbij eens aan de Navarra streek. Niet zo bekend maar minstens zo lekker als Rioja
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
43691
Homepage ID
1227
Smaak
P
Teller
494
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
xander