Bereidingswijze
Vlees aanbraden
gesneden ui en paprika toevoegen en even meebakken
De sambal,ketjap en tomatenpuree toevoegen
Het geheel ongeveer 10 minuten laten suderen
Op het eind de helft van de perziken (klein gesneden)en iets sap toevoegen
Op smaak brengen met peper en hotaroma (of maggi)
gesneden ui en paprika toevoegen en even meebakken
De sambal,ketjap en tomatenpuree toevoegen
Het geheel ongeveer 10 minuten laten suderen
Op het eind de helft van de perziken (klein gesneden)en iets sap toevoegen
Op smaak brengen met peper en hotaroma (of maggi)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zoet/pittig gerecht voor bij rijst
Ingrediƫnten
1 pak rijst
1 pond gesneden nasi vlees
1 blikje tomaten puree
3 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambaloelek
2 flinke uien
2 paprikas
1 blik perziken
peper
maggi of hot aroma
1 pond gesneden nasi vlees
1 blikje tomaten puree
3 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambaloelek
2 flinke uien
2 paprikas
1 blik perziken
peper
maggi of hot aroma
Leuke tips
Serveer de rest van de perziken er appart in een schaaltje bij
serveer er gesneden komkommer bij
serveer er gesneden komkommer bij
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
39112
Homepage ID
1218
Smaak
Z
Teller
1472
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht