Bereidingswijze
Was de forellen en dep ze droog. Besprenkel ze met wijn en strooi er peper
en zout over. Snipper de ui en prak de kaas tot ze rul is. Vermeng 100 gram
kaas, uisnippers en garnalen. Vul de forellen met dit mengsel. Vet 2 stukken
aluminiumfolie (1 stuk per vis) royaal in met boter en verpak in ieder vel een gevulde vis.
Leg de pakketjes in een voorverwarmde oven ( 200 graden ) en laat de vis gaar worden in ca 25 minten ( de dikkere vissen moeten langer! ), Maak ondertussen de saus, breng de bouillon aan de kook. Roer er de rest van de kaas door, laat dit een paar minuten zachtjes pruttelen. Geef deze kruidensaus apart bij de vis.
en zout over. Snipper de ui en prak de kaas tot ze rul is. Vermeng 100 gram
kaas, uisnippers en garnalen. Vul de forellen met dit mengsel. Vet 2 stukken
aluminiumfolie (1 stuk per vis) royaal in met boter en verpak in ieder vel een gevulde vis.
Leg de pakketjes in een voorverwarmde oven ( 200 graden ) en laat de vis gaar worden in ca 25 minten ( de dikkere vissen moeten langer! ), Maak ondertussen de saus, breng de bouillon aan de kook. Roer er de rest van de kaas door, laat dit een paar minuten zachtjes pruttelen. Geef deze kruidensaus apart bij de vis.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vis uit de oven.
Ingrediƫnten
2 zalmforellen (ligt aan de dikte), 2 el witte wijn, 150 gr verse kaas, 50 gr garnalen, 1 ui, 2? dl bouillon
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie, oven
Leuke tips
Lekker met sla en aardappelpureetorentjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
36220
Homepage ID
1453
Smaak
N
Teller
4498
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht