Bereidingswijze
1. Snij de ui heel fijn. Fruit deze in de margarine. Roer de bloem erdoor en laat dit garen.
2. Voeg er al roerende een liter water door met de verkruimelde bouillonblokjes.
3.Goed roeren (kloppen) totdat de klontjes weg zijn.
4. Roer nu apart de mosterd los met de koffiemelk en voeg dit toe aan de soep.
5. Voeg naar smaak de azijn en peper toe en warm alles goed door.
2. Voeg er al roerende een liter water door met de verkruimelde bouillonblokjes.
3.Goed roeren (kloppen) totdat de klontjes weg zijn.
4. Roer nu apart de mosterd los met de koffiemelk en voeg dit toe aan de soep.
5. Voeg naar smaak de azijn en peper toe en warm alles goed door.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mosterdsoep
Ingrediƫnten
1 grote ui, 2 vleesbouillonblokjes, 40 gr. margarine, 40 gr. bloem (6 eetlepels), 3 volle eetlepels mosterd, 6 eetlepels (of kuipjes) koffiemelk, azijn en peper naar smaak.
Leuke tips
Garneer dit alles met een toefje bieslook, peterselie of prei.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
34774
Homepage ID
1353
Smaak
P
Teller
43989
Drank
Uit
Bookmarked
32
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht