Yoghurtcake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/18/1998 - 09:18
Bereidingswijze
Cake: mix de eieren en suiker tot een luchtig mengsel, voeg de olie, yoghurt en de
citroenschil door het suiker en ei mengsel. Zeef het meel en het bakpoeder tegelijk
en voeg dit aan de mix toe. Doe de mix in een ingevette bakvorm en bak de cake in
een voorverwarmde oven (? 160) in ? 60 minuten gaar.
Decoratie: mix de boter en suiker totdat dit romig wordt. Klop de eieren en voeg de gewenste kleurstof toe. met een garneerspuit kunt je de gewenste garnering aanbrengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Cake, gebaseerd op yoghurt: lekker als nagerecht of tussendoortje
Ingrediƫnten
Cake: 4 eieren, 200 g meel, 300 g suiker, 1 1/2 dl sla-olie, 3 dl yoghurt, citroenschil, 1 theelepel bakpoeder.
Decoratie: 250 g boter, 125 g suiker, 2 eieren.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
34533
Homepage ID
1140
Smaak
Z
Teller
3887
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
62
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie