Bereidingswijze
Kook de broccoli in ruim kokend water met zout in enkele minuten beetgaar. Spoel ze koud en laat ze uitlekken. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Roerbak de broccoli en de salami even in 1 eetlepel olie en roer de olijven erdoor.
Klop de eieren los met zout en peper, verdeel het eimengsel en de spaghetti over het broccolimengsel en laat het met het deksel op de pan in ongeveer 10 minuten stollen.
Klop de azijn en 1 1/2 eetlepel olie door elkaar, roer er de tomaat, de kappertjes en de basilicum door en verdeel dit over de bovenkant van de taart.
Roerbak de broccoli en de salami even in 1 eetlepel olie en roer de olijven erdoor.
Klop de eieren los met zout en peper, verdeel het eimengsel en de spaghetti over het broccolimengsel en laat het met het deksel op de pan in ongeveer 10 minuten stollen.
Klop de azijn en 1 1/2 eetlepel olie door elkaar, roer er de tomaat, de kappertjes en de basilicum door en verdeel dit over de bovenkant van de taart.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaghettitaart met basilicumsaus
Ingrediƫnten
150 gr broccoliroosjes, 75 gr spaghetti, 21/2 eetlepel olijfolie, 75 gr salami in blokjes, 10 zwarte olijven, 3 eieren, zout, peper, 1 eetlepel (balsamico)azijn, 1 vleestomaat in kleine blokjes, 1 eetlepel kappertjes, 1 bosje basilicum in reepjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
29713
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
2418
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht