Amandelsoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/17/1998 - 10:00
Bereidingswijze
Rooster de amandelen op middelhoog vuur. Schep ze uit de pan. Snipper de ui en knoflook en fruit ze in de olie. Maak een gladde puree van de amandelen, uimengsel en een deel van de bouillon. Breng dit mengsel met de bouillon aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten koken op een laag vuur. Klop de creme fraiche door de soep en breng het op smaak met citroensap, peper en zout.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Soep met gepelde amandelen
Ingrediƫnten
150 g gepelde amandelen, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 el. olie, 1 liter groente- bouillon, 0,125 g creme fraiche, scheutje citroensap, peper en zout.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
26821
Homepage ID
1140
Smaak
N
Teller
473
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie