Bereidingswijze
Snijd de tomaten in plakken en leg ze op een bord. Verkruimel de feta en maak er een sausje van met de olie en pestosaus.
Verdeel dit over de tomaten en laat ongeveer een kwartiertje staan voor opdienen.
Verdeel dit over de tomaten en laat ongeveer een kwartiertje staan voor opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk fris bijgerecht
Ingrediƫnten
3 vleestomaten, 1 eetlepel pestosaus (potje), 2 eetlepels feta met olie (potje)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
25857
Homepage ID
1318
Smaak
N
Teller
13593
Drank
Uit
Bookmarked
101
Aantal reacties
7
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht