Sauce Portugaise

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/17/1998 - 09:07
Bereidingswijze
Maak de ui schoon en hak ze zeer fijn. Pel en ontpit de tomaten. Bak op groot vuur in wat boter de ui. Wanneer ze begint te kleuren voegen we de tomaten toe, wat zout, peper en wat suiker en persen het teentje knoflook er ook bij. Sluit de pan en laat 1/2 uur zachtjes koken. Voeg er dan wat tomatenpuree bij en 1 dl gesmolten vleesgelei.
Was de peterselie, hak ze fijn en voeg er een eetlepel van bij de saus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittige tomatensaus voor vleesgerechten
Ingrediƫnten
1 grote ui, 750 gram tomaten, 1 teentje knoflook, zout, peper, suiker, peterselie
vleesgelei, tomatenpuree.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
25134
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
363
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie