Zalm-Avocado Mousse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/17/1998 - 08:59
Bereidingswijze
Halveer de avocado, haal de pit eruit en lepel het vruchtvlees er voorzichtig uit.
De schil moet heel blijven!
Prak dit fijn, doe er wat citroensap door en zet even opzij in een afgesloten bakje met pit erin.
Snij nu het uitje heel fijn, evenals de tomaat en prak dit door de zalm.
Daarna meng je dit alles met de avocado.
Afmaken met peper en zout en in de halve avocadoschillen lepelen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
voorgerecht, opgediend in halve avocadoschil
Ingrediƫnten
1 avocado
blikje gerookte zalm
klein uitje
kleine tomaat
peper
zout
citroensap
Leuke tips
Opdienen in de avocadoschil.
Als je gek bent van kaas kun je er ook wat geraspte belegen kaas doorheen mengen en er overheen strooien en het dan even onder de grill zetten.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
24893
Homepage ID
1318
Smaak
N
Teller
11238
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
55
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
inekevandongen