Bereidingswijze
De boter verhitten en de filets rondom bruin bakken.
Gesnipperde ui, knoflook(geperst)en kerrie toevoegen en dit even mee bakken
daarna de overige fijn gesneden ingredienten toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen
Gesnipperde ui, knoflook(geperst)en kerrie toevoegen en dit even mee bakken
daarna de overige fijn gesneden ingredienten toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gemakkelijk hoofdgerecht
Ingrediƫnten
400 gram kalkoenfile
1 dl kippebouillon
2 uien
1 teentje knoflook
2 appels
1 banaan
100 gram rozijnen
4 gemberbolletjes
2 eetlepels gembersap
4 schijven ananas
1 dl ananassap
1 eetlepel ketjap
2 eetlepels kerrie
30 gram boter
zout/peper
1 dl kippebouillon
2 uien
1 teentje knoflook
2 appels
1 banaan
100 gram rozijnen
4 gemberbolletjes
2 eetlepels gembersap
4 schijven ananas
1 dl ananassap
1 eetlepel ketjap
2 eetlepels kerrie
30 gram boter
zout/peper
Leuke tips
Lekker in combinatie met rijst en spercieboontjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
24652
Homepage ID
1218
Smaak
N
Teller
742
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De filets in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien
ui snipperen
ui snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht