Stamppot Pompoen en Spitskool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/31/2023 - 12:02
Bereidingswijze
Schil en was de aardappelen, kook ze, met een beetje zout, gaar in circa 15 tot 20 min.
Kook de kool en pompoen in 2 minuten beetgaar.
Bak het gehakt rul in de koekenpan met een klontje boter.
Maak van de aardappelen en de kookroom puree met de pureestamper.
Roer er de groente, gehakt, 1 eetlepel mosterd, kerriepoeder, zout en peper naar smaak doorheen.
Simpel en lekker
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wat ga ik nu weer eens eten? was even de grote vraag, toen ik weer eens door de supermarkt liep. Plotseling zie ik een zakje stampgroente met pompoen en spitskool. Zou dat lekker zijn?
Het recept achterop het zakje zag er goed uit. Alleen wel een beetje veel aardappelen en ......
Dat kan ook anders en zo ontstond dit recept.
Ingrediƫnten
400 gr pompoen, geraspt
400 gr spitskool, geraspt
450 gr aardappeltjes
500 gr (kippen)gehakt
klontje boter
1 pakje/flesje kookroom van 250 ml
1 grote eetlepel mosterd
zout, peper en kerriepoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
grote pan
kleine pan
koekenpan
pureestamper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494363
Homepage ID
841731
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Author Image
anjelica