Rauwe ham mousse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/28/2023 - 12:11
Bereidingswijze
Klop de Monchou zacht & luchtig en de gesnipperde rauwe ham met de appelstroop en de peper met een staafmixer in ca. 10 minuten tot een romig mengsel met de staafmixxer.
Maak met een ijsboltang voor elk bord 3 kleine of 1 grote bol hammousse en garneer met een blaadje sla, in een driehoek gesneden geroosterd casinobrood en radijsjes.
Afbeelding
Rauwe ham mousse
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
18.00
Vertel iets leuks over dit recept
Altijd opzoek naar snelle en makkelijke hapjes , deze valt precies in die categorie.
neem wel goede kwaliteit ham met veel smaak , daar staat of valt alles mee. 
Ingrediënten
250 gram Monchou
250 gram fijngesnipperde rauwe Ham
10 gram Rinse appelstroop
2 gram witte peper
10 sneetjes casinobrood, / roggebrood rondje of andere toastje zijn ook prima.
sla/radijsjes
Hulpmiddelen & keukengerei
mes
kom
staafmixxer met beker
ijsboltang of meloen bolletjes lepel.
Leuke tips
De hammousse kan ook geserveerd worden in glazen coupes en gegarneerd met sla en een radijsje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1494342
Homepage ID
2289241
Teller
0
Bron
versinspiratie
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hans3333