Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 165°C
-Leg in een ovenschaal de plakjes ui op de bodem van de schaal. Breng op smaak met de suiker, 1 theelepel zout, 1 theelepel peper en meng om de uienplakken met kruiden te bedekken.
-Gebruik een vork om in een kleine kom 1 theelepel zout en 1 theelepel zwarte peper met de geperste knoflook te mengen tot een knoflookpasta. Gebruik de rest van het zout en de peper om het vlees aan elke kant royaal te kruiden en wrijf vervolgens de knoflookpasta over elke kant van het gebraad.
-leg de gekruide chuck bovenop de gekruide uienplakken in je ovenschaal
-Schenk de runderbouillon of consomme erbij en zet 2 uur in de oven. Dek af met een ovenvast deksel (of aluminiumfolie) na 2 uur, gedurende 30 minuten tot 1 uur, totdat het gebraden vlees zacht is en nauwelijks bij elkaar blijft.
-Trek gebraad eruit; snijd en versnipper het vlees op een snijplank. Gebruik een fijnmazige zeef om de uien uit de jus te zeven en bewaar zowel de jus als de uien apart.
-Leg in de broodjes plakjes kaas, uien en vlees. Leg ze op bakplaten en zet ze in de nog warme, uitgeschakelde oven. Smelt de kaas en haal uit de oven.
*Serveer met jus ernaast om in te dippen.
-Leg in een ovenschaal de plakjes ui op de bodem van de schaal. Breng op smaak met de suiker, 1 theelepel zout, 1 theelepel peper en meng om de uienplakken met kruiden te bedekken.
-Gebruik een vork om in een kleine kom 1 theelepel zout en 1 theelepel zwarte peper met de geperste knoflook te mengen tot een knoflookpasta. Gebruik de rest van het zout en de peper om het vlees aan elke kant royaal te kruiden en wrijf vervolgens de knoflookpasta over elke kant van het gebraad.
-leg de gekruide chuck bovenop de gekruide uienplakken in je ovenschaal
-Schenk de runderbouillon of consomme erbij en zet 2 uur in de oven. Dek af met een ovenvast deksel (of aluminiumfolie) na 2 uur, gedurende 30 minuten tot 1 uur, totdat het gebraden vlees zacht is en nauwelijks bij elkaar blijft.
-Trek gebraad eruit; snijd en versnipper het vlees op een snijplank. Gebruik een fijnmazige zeef om de uien uit de jus te zeven en bewaar zowel de jus als de uien apart.
-Leg in de broodjes plakjes kaas, uien en vlees. Leg ze op bakplaten en zet ze in de nog warme, uitgeschakelde oven. Smelt de kaas en haal uit de oven.
*Serveer met jus ernaast om in te dippen.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rosbiefsandwiches met pulled roastbeef vlees gegarneerd met gesmolten kaas en uien , gedoopt in smaakvolle jus...heerlijk
Ingrediënten
1,5 kg roastbeef
5 gele uien, dun gesneden
6 teentjes knoflook, geperst
1 eetlepel boter
2 eetlepels zout
2 eetlepels versgemalen zwarte peper
½ theelepel suiker
83 cl runderbouillon of runderconsomme
6 broodjes
12 plakjes kaas, Zwitsers, Havarti of Provolone kaas
5 gele uien, dun gesneden
6 teentjes knoflook, geperst
1 eetlepel boter
2 eetlepels zout
2 eetlepels versgemalen zwarte peper
½ theelepel suiker
83 cl runderbouillon of runderconsomme
6 broodjes
12 plakjes kaas, Zwitsers, Havarti of Provolone kaas
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494316
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid