Het Cajun-varkensvlees van grootmoeder

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/23/2023 - 10:03
Bereidingswijze
-Hak groenten fijn. Fruit de groenten in een grote koekenpan in boter tot ze gaar zijn. Voeg knoflook toe; kook 1 minuut langer. Roer de kruiden en pepersaus erdoor.
-Snijd verschillende spleten in het gebraad tot op 1,5 cm van de bodem.
-Plaats in een slowcooker. Lepel het uienmengsel tussen de sleuven en over het vlees. Dek af en kook op laag gedurende 6-8 uur of tot het varkensvlees zacht is.
-Breng gebraad over naar een serveerschaal; hou warm.
-Zeef kookvocht en giet het in een kleine steelpan. Meng maizena en water tot een gladde massa; roer door de pan. Aan de kook brengen; kook en roer tot het ingedikt is, ongeveer 2 minuten.

Serveer de saus met het gebraden vlees.
Afbeelding
Het  Cajun-varkensvlees van grootmoeder
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
De oma van Tonya Cline uit Ohio maakte dit altijd voor haar  familie bij speciale gelegenheden. Deze heerlijke traditie zet zij maar al te graag graag voort. 
Ingrediënten

1 gebraden varkenslende zonder botten ( circa 2 kg )
1 kleine ui
1 selderijrib
1 kleine groene paprika
3 eetlepels boter
3 teentjes knoflook, gehakt
2 theelepels gedroogde tijm
1 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel elk zout, witte peper en peper
1/2 theelepel gemalen mosterd
1/2 theelepel hete pepersaus
2 eetlepels maizena
2 eetlepels koud water
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494311
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Tonya Cline
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester