Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij lof doormidden en verwijder het harde stronkje. Meng de gesnipperde ui en gesneden paprika met de Soyananda. Leg de lof in een beboterde of geoliede ovenschaal, wat grof peper en wat zout er over en wat olie en leg het Ui/paprika Soyananda mengsel op het lof. Meng de kookroom met de kaas met wat peper en zout en giet dit over de lof. Zet in de oven voor 30 minuten.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept bedacht met wat ik nog in de koelkast had liggen.
Ingrediƫnten
4 tot 6 stronkjes lof, half ui, halve paprika, half bakje Bio Soyananda (AH), pakje vega kookroom 200ml, olijfolie, geraspte kaas 70gr, peper en zout,
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal 20x20cm
Leuke tips
Geroosterde krieltjes en wat gewokte tofu blokjes welke ik eerst 's-ochtends had gemarineerd in gesnipperde ui en knoflook met wat olijfolie en soyasaus.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494279
Homepage ID
2759289
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch